Language - Sprache - Taal onsdag, 01-12-2021 Print

Skovtårnet ( 20min )

t__rnet.jpg

Tårnet


Kun 20 min fra Campingpladsen :)

Gå turen hele vejen op i det timeglasformede tårn og nyd udsigten 360 grader rundt på toppen.
Eller tag en klatretur eller svævebaner ... alt er muligt

Der kan bestilles billet til tårnet  på linket :
www.campadventure.dk

Der kan bestilles billet til klatretur på linket :
www.campadventure.dk

Arkitekturen

Camp Adventure byder velkommen til det spektakulære 45 m høje tårn i Gisselfeld Klosters skove tæt på Sjællands højeste punkt. Tårnet er tegnet af EFFEKT Arkitekter og fuldender en ambition om at skabe et æstetisk smukt bygningsværk og en unik naturoplevelse, der samtidig er tilpasset naturen og bygget så sensitivt som muligt.

Udgangspunktet er at tage en cylinderform og maksimere bunden og toppen, samtidig med, at midten minimeres. Opbygningen er en såkaldt hyperboloid form, hvor de lange vertikale stålrør ikke er bøjede, men i stedet roteret 120°, der giver et kurvet udtryk, som et timeglas. Dette øger ikke kun stabiliteten, men gør også oplevelsen endnu større, da der gøres plads til, at trækronerne kommer helt tæt på det smalle midterste stykke. Efterhånden som man bevæger sig videre over trækronerne, udvider tårnet sig og der kommer mere afstand mellem ramperne i takt med, at landskabet åbner sig og udsigten forøges. Det hele kulminerer på toppen med en 360° udsigt udover landskabet.

Hovedkonstruktionen er lavet med vedligeholdelsesfrit cortenstål, hvis rødbrune farve passer godt ind i skoven. Brædderne på rampen er lokalt sydsjællandsk egetræ fra Bregentved Gods og Gisselfeld Kloster. Alt træ er PEFC-certificeret.


SE udsendelse fra Tårnet på dette link...åbner 31. Marts.2019


www.dr.dk

Copyright ©  Vemmetofte Strand Camping  2021  /  camping@vemmetofte.dk  /  +4556710226  
Links